واکنش قالیباف به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو: با یک لیوان آب فاضلاب تصفیه شده به دنبال فریب مردم ایران هستند کارشناس روس: سخنان مداخله‌جویانه نتانیاهو، حکومت ایران و هویت ملی ایرانیان را تقویت می‌کند بحران آدم‌ربایی در سوریه؛ ۱۷ مورد طی ۱۰ روز ترامپ خطاب به زلنسکی: هدف نشست با پوتین آتش‌بس است عربستان اظهارات نتانیاهو را محکوم کرد انتقاد ترامپ از رسانه‌ها | «پوتین از قبل برنده شده است» چه حرفی است؟ پاسخ صریح فضائلی به اظهارات محسن هاشمی درباره بیانات ۷ سال پیش رهبر انقلاب واکنش تند قطر به اظهارات جدید نتانیاهو درباره «اسرائیل بزرگ» ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی شرط گذاشت شرط ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی چیست؟ حماس از مواضع شجاعانه یمن تقدیر کرد عراقچی به نجف سفر کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات توافقنامه همکاری نظامی میان دمشق و آنکارا اسامی کشور‌های حامی اعطای جایزه صلح نوبل به ترامپ منتشر شد اردن اظهارات نتانیاهو درباره «چشم‌انداز اسرائیل بزرگ» را به شدت محکوم کرد نوش آبادی، مدیر کل مجلس وزارت امور خارجه شد+ سوابق رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه: سال گذشته، ۱۳۸ نفر از کارکنان دستگاه قضا اخراج یا محکوم شدند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیامد‌های توافق صلح «قفقاز»؛ پایان منازعه دیرینه یا آغاز مسائل ژئوپلیتیک برای ایران و روسیه پزشکیان: رژیم جنایتکار تمام کشور‌های منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم انتشار متن نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه واکنش کنایه آمیز پزشکیان به ادعای نتانیاهو آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی در نشست خبری لبنان: تصمیمات بیروت با همفکری مقاومت، برای جمهوری اسلامی قابل احترام است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: «دالان زنگزور» برای ایران بسیار حیاتی و اثرگذار است | ایران باید برای جلوگیری از اجرای این توافق اقدام کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانشگاه فرهنگیان خط مقدم نبرد فرهنگی است واکنش تند اکبر گنجی به نتانیاهو: بزرگترین تروریست جهان کتاب مرا معرفی کرد، صدهزار خاک بر سر من!
سرخط خبرها

شوک در میدان سوریه؛ حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های ترکیه و زمزمه جنگ با آنکارا | تحلیل تنش تل‌آویو-ترکیه

  • کد خبر: ۳۲۴۸۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
شوک در میدان سوریه؛ حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های ترکیه و زمزمه جنگ با آنکارا | تحلیل تنش تل‌آویو-ترکیه
در پی حملات شدید رژیم صهیونیستی به سوریه طی روز‌های گذشته، منابع مطلع از هدف‌قرارگرفتن چند پایگاه مورد بازدید مقامات آنکارا در این حملات و احتمال شکل‌گیری تنش میان ترکیه و تل‌آویو در صحنه سوریه پرده برداشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی‌که ترکیه در حال بررسی تأسیس پایگاه‌های نظامی جدید در خاک سوریه در چارچوب یک توافق دفاعی احتمالی بود، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با انجام حملاتی به سه پایگاه مورد بازدید ترکیه، بر پیچیدگی وضعیت امنیتی در سوریه افزودند. این حملات بار دیگر احتمال رویارویی آنها را در صحنه سوریه مطرح کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری سما، چهار منبع مطلع از تحولات اخیر در سوریه اعلام کردند که ارتش ترکیه طی هفته‌های گذشته از سه پایگاه هوایی در خاک سوریه بازدید کرده بود؛ اقدامی که در چارچوب مقدمات توافقی دفاعی با هدف حضور نظامی گسترده‌تر در این کشور انجام شد. این سه پایگاه شامل پایگاه تی۴، پایگاه هوایی تدمر در استان حمص و فرودگاه اصلی در استان حماه بوده‌اند.

به گفته یک مقام اطلاعاتی منطقه‌ای، تیم‌های نظامی ترکیه در این بازدید‌ها به ارزیابی زیرساخت‌های فرودگاهی، از جمله باند‌ها و آشیانه‌های هواپیما پرداختند.

این اطلاعات که پیش از این علنی نشده بود، از سوی منابعی ارائه شده که به‌دلیل حساسیت موضوع، خواستار ناشناس‌ماندن هویتشان شده‌اند.

با این حال، در هفته جاری و پیش از تکمیل بررسی‌های ترکیه، رژیم صهیونیستی با انجام چندین حمله هوایی؛ از جمله حمله سنگین چهارشنبه‌شب، این پایگاه‌ها را هدف قرار داد.

طبق این گزارش، این اقدام با وجود تلاش‌های آنکارا برای اطمینان‌بخشی به واشنگتن مبنی بر اینکه افزایش حضور نظامی ترکیه در سوریه تهدیدی برای رژیم صهیونیستی نخواهد بود، صورت گرفت.

در همین زمینه، «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه روز جمعه اعلام کرد که کشورش به‌دنبال رویارویی با رژیم صهیونیستی در سوریه نیست.

وی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رویترز، اقدامات تل‌آویو در سوریه را عامل بی‌ثباتی در منطقه دانست.

در مقابل، یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی نیز اظهار داشت که تل‌آویو قصدی برای درگیری با ترکیه ندارد، اما از استقرار نظامی این کشور در نزدیکی مرز‌های سرزمین‌های اشغالی نیز خشنود نیست.

وی گفت: «ما خواهان درگیری با ترکیه نیستیم و امیدواریم آنها نیز چنین قصدی نداشته باشند، اما تمامی گزینه‌ها برای مواجهه با این وضعیت روی میز است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->